Kempens vakmanschap staat centraal

Wij beschikken over een team van een 85 ervaren Kempense vakmensen. In ons productieatelier werken een dertigtal mensen. Zij verwerken de aangeleverde profielen op maat tot kant-en-klare ramen. Ook het vereiste knip- en plooiwerk voor de glasgevels gebeurt in eigen atelier.

Daarnaast hebben we een dertigtal eigen plaatsers. Deze zijn verdeeld in een negental werfploegen. Elke ploeg heeft zijn eigen ploegbaas die de instaat voor controle en aansturing. Voor de opvolging van technische complexe en uitdagende projecten hebben we een projectleider die de werfvergaderingen bijwoont.

Voor grote projecten schakelen we tegelijkertijd meerdere teams in zodat we het project steeds binnen de afgesproken deadline kunnen opleveren. Achter de schermen staan de werkvoorbereiders en onze administratieve medewerkers in voor de vereiste technische tekeningen, de administratieve opvolging en het calculatiewerk.

Snelle Naservice

Afzonderlijke ploeg voor een snelle naservice

We hechten het grootste belang aan een snelle naservice. Zo beschikken we over een team dat volledig is vrijgesteld voor het snel opvolgen van technische meldingen.

Vooral tijdens de opleveringsprocedures zorgt dit team voor een enorme meerwaarde en klantentevredenheid. Kleine euvels worden meteen weggewerkt.